O nama

Explore Sarajevo and
Enjoy the unforgettable
Moment with us

Vila Bejturan nalazi se u Sarajevu, na 500 metara od živahne Baščaršije, te ima terasu za sunčanje i pogled na vrt. Besplatno su na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište.

Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana, aparat za pripremu kave i vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Pojedine obuhvaćaju prostor za sjedenje. U svim jedinicama dostupni su besplatan kozmetički pribor, sušilo za kosu i papuče.

Ljubazno osoblje i
ugodna atmosfera

U sklopu objekta smješten je bar. Fontana Sebilj i Latinska ćuprija udaljene su 750 metara od vile Bejturan. Objekt u ponudi ima uslugu najma automobila. Do Međunarodne zračne luke Sarajevo ima 12 km.
0

Soba

0 +

Zadovoljnih mušterija

Kontaktirajte nas

Naše usluge

Šta nudimo?

Dovoljno je prostrana da može pružiti potpunu privatnost i vrhunsku udobnost. Komfor se ogleda u svakom detalju, od dizajnerskog namještaja biranog u toplim i ugodnim bojama, do decentnog osvjetljen.

Ugodne sobe

Sve sobe uključuju aparat za pripremu kave i vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Pojedine obuhvaćaju prostor za sjedenje.

Opuštena atmosfera

U sklopu objekta smješten je bar. Fontana Sebilj i Latinska ćuprija udaljene su 750 metara od vile Bejturan. Objekt u ponudi ima uslugu najma automobila.

Rekreacije

Vila Bejturan nalazi se u Sarajevu, na 500 metara od živahne Baščaršije, te ima terasu za sunčanje i pogled na vrt.

WiFi/TV

Sve sobe uključuju TV ravnog ekrana. Besplatno su na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište.

Šta kažu o nama?

Recenzije

Posjetite nas

Vila Bejturan nalazi se u Sarajevu, na 500 metara od živahne Baščaršije, te ima terasu za sunčanje i pogled na vrt.
Napravite rezervaciju